NNV

Fragt

Fragten i forbindelse med levering af alle Nordisk Villa Ventilations pakkeløsninger er inkluderet i prisen. Såfremt der bestilles enkeltkomponenter pålægges fragt på 175 kr.

Fragtsatser er ikke gældende i Grønland, udlandet og på Færøerne.

Levering og modtagelse

Varernes fremsendes med fragtmand eller Post Danmark. Varerne bliver normalt leveret inden for 1-3 arbejdsdage.

Det er meget VIGTIGT, at du tjekker, at varen er intakt og ikke har transportskader ved modtagelsen.

Såfremt en vare er leveret med transportskader af Post Danmark, skal du rette henvendelse på postkontoret. Husk at medbringe varen.

Såfremt varen er leveret af en fragtmand, skal du udfylde en reklamationsformular, som findes under kundeservice. Formularen fremsendes sammen med fragtpapirer. HUSK at notere ordrenummer. Herefter sørger vi for, at der rettes henvendelse til transportøren. Der må MAX. gå 7 hverdage inden du afsender reklamationen. Herefter kan Nordisk Villa Ventilation ikke holdes ansvarlig for transportskader.

Skulle du modtage en forkert vare i forhold til din ordre kontaktes Nordisk Villa Ventilation, som sørger for at den rigtige vare eftersendes. Udfyld reklamationsformularen og fremsend den med den oprindelige kvittering. Varen må ikke sendes retur inden aftale med Nordisk Villa Ventilation. Varen må ikke tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Nordisk Villa Ventilation kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller pålægges omkostninger i forbindelse hermed.

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Hvis du vil have en ordrebekræftelse via e-mail, har vi også brug for din e-mail-adresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand.

De vil kun blive brugt i Nordisk Villa Ventilations markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid, og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, hvis du sender en email til nordiskvillaventilation.dk.