NNV

Boligventilation, solceller og varmepumper - ring på 98 46 39 91!

Boligventilation

Astma og allergi er et stigende problem. En af de væsentligste årsager er dårlig indeklima i vores hjem grundet manglende ventilation. Vi opholder os i dag mere end 80 % af tiden inden døre, og det stiller krav til god boligventilation.

Et ventilationsanlæg er en god og sikker løsning som er let at installere i din bolig. Så er du sikret frisk luft hele døgnet året rundt!

Solceller

Solceller giver en miljørigtig og økonomisk fordel, som kan ses og mærkes på din elregning. Vi anvender kun kvalitetsprodukter med høj ydeevne, og det medfører en stor besparelse på din elregning. Ring og hør mere om vores solceller. Vi kan lave beregninger på din besparelse, og vi hjælper dig også med  tilskudsansøgning til håndværkerhjælp og skattefradrag til solceller.

Varmepumper

Varmepumper er særlig anvendelige i sommerhuse og huse med oliefyr. Installation af en varmepumpe giver en økonomisk gevinst, da man ved at tilføre 1 kW el får 4-5 kW varme. Ring og hør nærmere om vores varmepumper.

De tekniske løsninger

Boligventilation

Nordisk Villa Ventilation har afsæt i ventilationsbranchen, og vi anvender vores mangeårige erfaringer herfra. Vi anvender kun kvalitetsanlæg med varmegenvinding. Det vil sige at varmen, der udsuges fra din bolig bruges til at opvarme den friske luft, der blæses ind i boligen. Genanvendelsesgraden er 80-95 %. Det betyder i praktisk at anlægget er miljøvenligt og billig i drift. Vores anlæg til boligventilation er også udstyret med lyddæmpere, hvilket i praksis betyder at anlæggene fungerer uden støjgener.

Selve anlægget placeres i loftrum eller bryggers og herfra trækkes rør til boligens forskellige rum. Gennem rørene trækkes der frisk luft ind og brugt luft ud af rummene. Alle rør er placeret i loftrum eller over nedhængt loft og det eneste synlige tegn på ventilationsanlægget er indblæsnings- og udsugningsventilerne i de enkelte rum. Efter montering og indregulering kan du let justere på luftmængde og temperatur, således at indeklimaet passer til din families behov.

Solceller

Solceller er en miljøvenlig og økonomisk løsning, som kan ses og mærkes på din elregning. Solceller er lette at montere. Vi leverer både til gør-det-selv folk, men monterer naturligvis også gerne dit anlæg. I disse år er solceller særlig økonomisk fordelagtige pga. håndværkerfradrag og fordi hele investeringen til solcellanlægget er fradragsberettiget. Vi hjælper gerne med skatteansøgningen til dine solceller.

Varmepumper

Varmepumper er særlig fordelagtige i sommerhuse og i huse med elvarme og oliefyr. Varmepumper består af en ude-del og en en inde-del. I praksis tilføjes 1 kW el, som omdannes til 4-5 kW varme. Det kan ses direkte på din el- eller varmeregning. Vi anvender kun varmepumper, der er listet på Energistyrelsens positiv liste. Det er en garanti for en høj virkningsgrad (COP værdi). Nordisk Villa Ventilation har naturligvis den nødvendige autorisation til at montere varmepumper.